Valokuvakahvilan kuvablogi
6.-8.5.2011
Seitsemisen kansallispuisto

kuva
Taas pitkän (luovan?) tauon jälkeen kameravehkeet esiin naftaliinistä ja kuvausretkelle. Tänä keväänä retki suuntautui Seitsemisen kansallispuistoon (Luontoon.fi). Ensimmäinen yö telttamajoituksessa ja toinen vuokramökissä.
Seitseminen on maisemaltaan korpimetsää ja suoaluetta ja niiden lomassa virtaa pieniä jokia. Kuvaamiseen maisemat ovat mielestäni ehkä hieman tylsiä, mutta retkeilyyn maastot sopivat mainiosti.

Ensimmäisen yön leiripaikaksi valittiin Jokiristin telttailupaikka. Paikka on ikäänkuin keskellä metsää ja vielä hieman uudenkarhea (tehty puolitoista vuotta sitten), mutta teltoille (3 kpl) löytyi ihan hyvät paikat, joten mikäs siinä. Aamulla heräsimme kuvaamaan klo 4 aikoihin ja suuntasimme joen vartta pitkin kohti Lieslampea. Matkalla nähtiin vanha mylly. Sammakoita nähtiin retken aikana huomattavan paljon - ylläoleva kuva edustaa konnaa kauneimmillaan.

Toinen yö majoituttiin Villipohjolan Rysäsälampi-nimiseen mökkiin (Rysäslammen mökki). Mökki oli siisti ja hyvällä paikalla lammen rannalla. Saunassa oli mukava lämmitellä kylmän telttayön jälkeen.

Retken kuvasaalista on nähtävillä galleriasssa: Kuvagalleria