Valokuvakahvilan kuvablogi
27.7.2011
Gardajärvi 22.-29.6.2011

kuva


Vihdosta viimein sain koneen kuntoon (kovalevy kaputt..taas!) ja kaikkien asennusten jälkeen pääsen jälleen päivittämään kuvablogia. On muuten uskomaton työ asentaa uudelleen Windows ja kaikki sen päivitykset + kaikki muu tauhka. Levy itse meni takuuseen, mutta ei se paljon naurata, kun postissa saa uuden - tyhjän - levyn takasin. Onneksi kuvista ja Lightroomin asetuksista on varmuuskopiot tallessa..

Siis..kesäkuussa lomareissulla Gardajärven maisemissa Italiassa. Maisemat olivat upeita ja tyystin erilaisia kuin kahdella aikaisemmalla reissulla Toscanan suunnassa. Vettä, jyrkkiä vuoren seinämiä, vuorimaisemaa Monte Baldon huipulta ja tietenkin päätähuimaavia serpentiiniteitä.
Valokuvia tuli räpsittyä normaaliin tapaan - sellaisia perus lomakuvia (ylläolevaa kuvaa klikkaamalla pääsee galleriaan). Mukaan otin tarkoituksella vain 24-105mm linssin, jotta selviäisi, onko siitä ns. yleislinssiksi. Ihan hyvin sillä pärjäsi - tosin ajoittain kaipasi laajempaa kuvakulmaa (siis 10-22mm linssiä :-).

Majoituspaikkamme sijaitsi n. kilometrin päässä Gardan rannasta Padenghe Sul Garda -nimisessä kylässä. Agriturismon sivuille pääsee tästä:
Cascina Crocelle